Faciliteiten

Ongelooflijk veel te doen

Faciliteiten overzicht

Horeca

Centraal gelegen vindt u het restaurant Les 2 Frères, een bar, terras Du Monde, een snackservice, Bar/Lounge l'exclusif en de Epicerie Vival met bakkerij. De openingstijden zijn aangepast in het voor- en naseizoen, zie het welkomstboekje dat u ontvangt bij aankomst op ons vakantiepark.

Restaurant ''Les 2 Frères'' heeft een prachtig terras met zicht op het podium

Het restaurant biedt u een uitstekende kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Uiteraard denken we ook aan de kleintjes met ons kindermenu. Voor het restaurant ligt het grote podium, het middelpunt van vele avond activiteiten, zoals live optredens van bands, karaoké, theater- en musicalshows.

Bar/Lounge "l'exclusif" 

In onze geheel vernieuwde bar/ lounge kunt u heerlijke alcoholische en non-alcoholische consumpties krijgen. In het laagseizoen kunt u hier tevens uw afhaalsnacks bestellen. Met een groot flatscreen hoeft u uw favoriete voetbalwedstrijd, tennistoernooi of Tour de France niet te missen. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht en hier kunt u genieten van het show en entertainment programma dat we u aanbieden. In de latere uurtjes gaat het feest vrolijk verder op de dansvloer in de bar. 

Steengrill-Restaurant/ Pannekoekenrestaurant

Geheel nieuw en verrassend is ons Steengrill-Restaurant! Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een gezellig avondje uit met het gezin, familie of vrienden. Wij verzorgen een heerlijke variatie aan vlees en verse groentes. Vervolgens kunt u met z’n allen gezellig rondom de hete steen uw vlees bereiden. Naast de grill schotel kunt u ook kiezen voor een lekkere pannenkoek.

La Superette du Pommier

Een geheel vernieuwde en prachtig ingerichte, 200 m² grote winkel voor al uw dagelijkse boodschappen, inclusief verse groenten en fruit. De eigen bakkerij zorgt altijd voor verse croissants en stokbrood.

Het waterpark Aqua'Ardèche

Naast het zwem- en glijbaan plezier is het op de 2 terrassen heerlijk genieten van de zon en een hapje of drankje. Bij de kiosk van het piratenbad zijn 'n ijsje, frisdranken, bier en een lekker kopje koffie verkrijgbaar.

Heeft u, na al dat zwemmen en spartelen, trek gekregen in 'n hartig hapje, gaat u naar het terras boven het sportbad, met 'n fantastisch uitzicht over het hele zwempark en op de bergen van de coiron en de cevennes. Hier zijn, naast ijs en drankjes, ook belegde broodjes, frites, kroketten en veel andere snacks verkrijgbaar.

Ook vindt u hier een gezellige boetiek met allerlei soorten zwemkleding en accesoires.