Faciliteiten

Ongelooflijk veel te doen

Faciliteiten overzicht

Horeca

Nieuw in 2018: op Domaine Le Pommier kunt u vanaf nu gebruikmaken van een dienst met half pension, ontbijt en diner! Lekker met de benen onder de tafel dus, wij zorgen voor de maaltijd!

Restaurant « Les 2 Frères » op het centrale plein van de camping is tijdens het laagseizoen 7 dagen per week open (mogelijkheid tot meeneemmaaltijden: pizza’s enz…) maar ook de bar en ijssalon « l'Exclusif », met prachtig panoramisch terras. 

 

Bij bar en ijssalon « l'Exclusif » (het hele seizoen open) kunt u heerlijke cocktails proeven maar ook onze specialiteiten… deze bar en dancing van 200m² is uitgerust met prachtige wijncaves in de muur, voorzien van de beste wijnen uit de Ardèche en een dansvloer om u heerlijk uit te leven! Op het grote televisiescherm kunt u genieten van voetbal, de Tour de France of tennistoernooien.

Snackbar « Pirate Bay » (het hele seizoen open) ligt midden op het waterpark en is dé plek voor een lunch. Er zijn ook snacks te krijgen, dagmenu’s cocktails en koele dranken…

In restaurant « Les 2 Frères » (het hele seizoen open) biedt de kok typische gerechten uit de Ardèche en heerlijk bereide menu’s tegen een aantrekkelijk tarief. Tijdens het laagseizoen kunt u hier ook maaltijden meenemen (pizza’s…).

Het grote terras is het centrale punt voor een groot aantal animaties zoals de concerten, karaoke-avonden, musicals… op het grote podium van 100m² voor fantastische en gezellige avonden!

Het campingwinkeltje van Le Pommier (het hele seizoen open) biedt 200m² aan dagelijkse boodschappen in een typisch Provençaals decor. Hier vindt u brood en croissants, groenten en fruit, kranten en bladen…

De « Pizza Corner » (het hele seizoen open) biedt een ruime keuze aan pizza’s en snacks om ter plaatse te eten of mee te nemen zodat u op het laatste moment kunt bepalen voor welke maaltijd u kiest, naar gelang het programma van de dag!

Restaurant « Pierrade & Crêperie » (open tijdens het hoogseizoen) is een unieke plek waar u samen met het gezin of met vrienden kunt genieten van steengrillen, omringd door fluitende vogels. Wij bieden een ruime keuze aan vlees en groenten om zelf te bakken in een gezellige sfeer. Zo kunt u zelf uw eigen hartige of zoete crêpes maken!

Bakker en bar « Chez Ank » (open tijdens het hoogseizoen) is een prachtige plek die helemaal geschilderd is in een gezichtsbedrog. U kunt uw brood en croissants kopen of ontbijten op het terras tussen de eiken uit de Ardèche, omringd door fluitende vogels.

Heerlijk om te lunchen of te dineren en te genieten van een moment met het gezin dus!