Kamperen Ardeche 2019

Kamperen is heerlijk. Het gevoel dat je midden in de natuur zit, terwijl je gewoon een dak boven je hoofd hebt. Eigenlijk zit je gewoon midden in de natuur. En dat maakt kamperen in de Ardèche in 2019 weer de ultieme kampeerervaring. En kamperen in de Ardèche doe je natuurlijk het best op Camping Le Pommier.

Kamperen in de Ardèche in 2019

Dat betekent genieten van het heerlijke weer, genieten van de prachtige natuur én… genieten van een prachtig zwemparadijs. Want Camping Le Pommier heeft een gigantisch zwemparadijs waar je als campinggast gebruik van kunt maken. Met 12 glijbanen en meerdere baden zou je hier je hele vakantie kunnen doorbrengen. Wat ook zeker een aanrader zou zijn geweest, ware het niet dat de Ardèche zoveel meer te bieden heeft. Denk aan avontuurlijke kanotochten door de rivier de Ardèche,  het ontdekken van dieren in het Safaripark van Peaugre of het bezichtigen van grotten in de bergen van deze provincie. Het is dus geen straf om ook een dag buiten de camping door te brengen.Aquapark Ardèche

Kamperen zoals je zelf wil

Kamperen kan op allerlei manieren en in veel verschillende accommodaties en tenten. Op Camping Le Pommier kun je kiezen uit kampeerplaatsen of huuraccommodaties. De kampeerplaatsen beschikken standaard over een elektriciteitsaansluiting en hebben een gemiddelde oppervlakte van 80m2. Daarnaast beschikt de camping over wel 17 verschillende huuraccommodaties. De een is waqt groter dan de ander, en weer een ander heeft iets meer luxe. Maar alle huuraccommodaties dragen bij aan een fantastische kampeerervaring.

Animatie voor het hele gezin

Naast prachtige kampeerplekken biedt de camping ook een heel divers animatieprogramma aan. Met 100 verschillende activiteiten per week hoef je nooit bang te zijn dat er niets voor jou bij zit. En met een rijk avondprogramma is er ook voor de oudere kinderen genoeg te beleven.

Daarnaast biedt de camping een breed outdoor programma aan. Van kanotochten en wandelingen tot paintballen en speleologietochten. Voor iedereen is er wel iets te doen.

Boek nu een kampeerplaats in de Ardèche voor 2019

En verzeker jezelf van een prachtige plek op een luxe 5-sterren camping. Bij Camping Le Pommier weet je zeker dat je een onvergetelijke tijd gaat beleven.

 

Kom kamperen in de Ardèche in 2019!