Meest gestelde vragen

Kijk of uw antwoord hier staat

 1. Moet ik verplicht een armbandje om tijdens mijn verblijf op Le Pommier?
 2. Is er veel schaduw?
 3. Door welke nationaliteiten wordt de camping bezocht. Heeft de camping een internationale clientèle?
 4. Wanneer is de camping geopend in 2017?
 5. Worden huisdieren toegelaten?
 6. Is er een kidsclub op de camping aanwezig?
 7. Meer informatie over ons Aqua park
 8. Kan ik mijn auto naast de accommodatie of kampeerplaats parkeren?
 9. Tussen welke tijden mag er op de camping gereden worden?
 10. Wanneer en tussen welke tijden rijdt het treintje over de camping?
 11. Is de camping ook toegankelijk voor mensen van buitenaf?
 12. In welke taal wordt de animatie aangeboden?
 13. Wat is de minimale verblijfsduur voor een accommodatie?
 14. Kan ik zelf mijn accommodatie of kampeerplaats uitzoeken?
 15. Hoe is de camping gelegen?
 16. Mag ik op mijn vertrek dag nog gebruik maken van de faciliteiten?
 17. Verhuurt u ook ingerichte tenten?
 18. Waarom zijn boxershorts/lange zwembroeken verboden in het Aquapark?
 19. =====================================

1)      Moet ik verplicht een armbandje om tijdens mijn verblijf op Le Pommier?

Ja, het dragen van een armbandje is verplicht. Het armbandje krijgt u direct bij aankomst bij de receptie en moet u gedurende uw hele verblijf dragen. Als u het verliest wordt daar 10 euro voor ingehouden. Bandjes die scheuren kunt u natuurlijk gratis bij ons omwisselen.

2)      Is er veel schaduw?

Er zijn gedeeltes met veel en met weinig schaduw. Sinds opening van de camping hebben we al erg veel bomen geplant. De camping ligt in een erg mooie gevarieerde natuurlijke omgeving.

3)      Door welke nationaliteiten wordt de camping bezocht. Heeft de camping een internationale clientèle?

De Ardèche is een erg populaire vakantiestreek voor veel verschillende nationaliteiten, doordoor hoort u er ook veel verschillende talen: Frans, Nederlands, Duits en Engels hoofdzakelijker wijs. Al onze publicaties zijn ook in deze 4 talen! Nederlanders en Belgen zijn al jaren gek op deze streek en deze camping maar nu hebben de Fransen (gek op waterattracties) ons ook gevonden. In 2015 was ongeveer de helft van onze clientèle van Franse oorsprong en de andere helft was ongeveer Belgisch/Nederlands. Wij proberen hier rekening mee te houden zodat we iedereen een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen.

4)      Wanneer is de camping geopend in 2017?

In 2016 opent de camping weer op vrijdag 21 april en vrijdag 10 september gaan we na het seizoen weer dicht. Deze data gelden ook voor ons Aquapark, elke dag tussen 10 en 19 uur.

5)      Worden huisdieren toegelaten?

Uw trouwe viervoeter mag u zeker meenemen naar le Pommier. U wordt wel geacht deze aan de lijn te houden, hun behoefte op te ruimen en een geldig vaccinatiecarnet mee te nemen. Er wordt per dier per nacht een toelage berekend. Dieren zijn verboden in en rond het Aquapark.

6)      Is er een kidsclub op de camping aanwezig?

Ja, er is een kidsclub aanwezig. De kinder-idolen Luc, Lily, Leo en Laura zorgen voor veel spektakel, hun avonturen vertonen ze elke avond op het grote podium en tevens zult u ze vaak over de camping zien lopen. Onze Franse en Nederlandse animators praten goed Engels.

7)      Meer informatie over ons Aqua park

Domaine le Pommier heeft een groot Aquapark dat elke dag geopend is van 10 tot 19 uur      (tussen 21 april 2017 en 10 september 2017). Het is tevens toegankelijk voor mensen uit de regio, deze betalen de toegangsprijs van 19.50 euro (+ 12 jaar), of 9,50 euro (-12 jaar) om een dagje te komen zwemmen en/ of campinggasten te ontmoeten. Het maximaal aantal gebruikers van ons Aquapark is nauwkeurig berekend en daarom laten we een maximaal aantal personen per dag toe aan dag bezoekers. Meer informatie over de ticketverkoop vindt u op: www.aqua-ardeche.com 

8)      Kan ik mijn auto naast de accommodatie of kampeerplaats parkeren?

Als u een accommodatie bij ons boekt dan kunt u altijd naast of vlakbij de accommodatie parkeren. Als u een kampeerplaats bij ons boekt dan moet u de auto altijd op uw eigen plaats parkeren zelfs als de naastgelegen kampeerplaats nog/ook vrij is. Als u een tweede auto meebrengt vragen we daarvoor een toelage per dag, deze auto kunt u parkeren op een van onze centrale parkeerplaatsen.

9)      Tussen welke tijden mag er op de camping gereden worden?

Tussen 7 en 23 uur mag u met de auto op het park rijden. Na 23 uur is het niet meer mogelijk met de auto het park binnen te gaan. U kunt de auto dan parkeren bij de hoofdingang.

10)     Wanneer en tussen welke tijden rijdt het treintje over de camping?

Het treintje is een gratis service die wij onze gasten aanbieden. Zo kunt u zich makkelijk verplaatsen over de camping. Een rondje duurt ongeveer 30 minuten. Hij rijdt alleen tussen 1/7 en 31/8. In de ochtend van 10 tot 13 en in de middag van 15 tot 20. 

11)     Is de camping ook toegankelijk voor mensen van buitenaf?

Inderdaad, de camping is ook toegankelijk voor mensen van buitenaf zoals uw vrienden en familie maar ook voor mensen die een dagje komen zwemmen. Gewone bezoekers vragen we een borg om de camping te bekijken (gedurende max. 1 uur mogen ze het park bezoeken) deze bezoekers mogen geen gebruik maken van het Aquapark. Dag gasten betalen een ticket voor het Aquapark (19,50 euro voor iedereen vanaf 12 jaar, 9,50 euro voor iedereen onder de 12 jaar) en mogen de hele dag op het park verblijven mits de capaciteit dit toelaat. Zowel overdag als ’s nachts wordt gecontroleerd bij de ingang, alleen mensen met een Pommier bandje worden toegelaten tot het park.

12)    In welke taal wordt de animatie aangeboden?

De animatie wordt zowel in het Frans als in het Nederlands aangeboden, de twee meest gesproken talen op le Pommier. Een team met zowel Nederlandse als Franse animators heeft voor u een fantastisch animatieprogramma in petto, in beide talen zodat iedereen optimaal van de animatie kan genieten. Uiteraard spreken de animatoren ook Engels. Vrijwel iedere activiteit wordt begeleidt door een Franse en Nederlandse animator. 

13)    Wat is de minimale verblijfsduur voor een accommodatie?

In het laagseizoen verhuren we onze accommodaties en kampeerplaatsen altijd voor minimaal 2 nachten. In het hoogseizoen verhuren we onze accommodaties en kampeerplaatsen alleen per hele weken.

14)      Kan ik zelf mijn accommodatie of kampeerplaats uitzoeken?

Ja, dat kan op het moment van reserveren. Dankzij ons online boekingssysteem kunt u via een plattegrond precies kiezen welke kampeerplaats of accommodatie u wilt huren. Deze zult u dan ook krijgen op de dag van aankomst. Als u met meerder families zou willen komen kunt u dus ook precies kiezen of u plaatsen kiest die dichtbij of naast elkaar liggen.

15)     Hoe is de camping gelegen?

Camping le Pommier is tegen een helling gelegen, er zijn hogere gedeeltes in terrasvorm en tevens vlakke gedeeltes onderaan de camping. De camping ligt in een prachtig natuurgebied en heeft een magnifiek uitzicht over de vallei.

 16)     Mag ik op mijn vertrek dag nog gebruik maken van de faciliteiten?

Nee, helaas is het niet toegestaan om op de dag van vertrek nog gebruik te maken van de faciliteiten. Om uiterlijk 10 uur moet u ook echt het park verlaten. Wel mag u op de dag van aankomst al vanaf vroeg in de morgen gebruik maken van alle faciliteiten.

17)      Verhuurt u ook ingerichte tenten?

ja dit is de noviteit 2017.

18)      Waarom zijn boxershorts/lange zwembroeken verboden in het Aquapark?

Om hygiënische redenen is het dragen van boxershorts/ lange zwembroeken verboden in het Aquapark. U wordt geacht een strakke zwembroek te dragen, eventueel te koop in de boetiek in het Aquapark.