Vakantie 2018 Ardeche

Wilt u een onvergetelijke vakantie van 2018 in de Ardèche spenderen? Kom dan langs op onze gezellige familiecamping en beleef enorm veel waterpret!

Vakantie 2018 in de Ardèche 

Domaine Le Pommier heeft een fantastisch waterpark en een professioneel animatieteam dat jong en oud de tijd van hun leven bezorgt. Als kers op de taart heeft Le Pommier dit jaar opnieuw 5 sterren toebedeeld gekregen! De familiecamping ligt in een wat ruig departement, vernoemd naar de rivier de Ardèche. Bent u benieuwd naaar het fascinerende bergachtig landschap? Klik dan hier om te zien wat er allemaal te doen is in de omgeving. 

Aquapark

Het spectaculaire waterpark heeft 12 sensationele glijbanen. Durft u ze aan? Het absolute hoogtepunt voor de echte wagenhalzen is de Aqualoop. Dit is een attractie waarbij u met 80 km/u een looping in wordt gelanceerd. Ook leuk; een grote familieglijbaan waar u met zijn alle tegelijk vanaf kunt! Tevens is er een groot tropicanabad, sportbad en een piratenbad voor de kleintjes.

Animatie

Tijdens uw vakantie van 2018 in de Ardèche hoeft niemand zich ook maar een moment te vervelen. Naast het zwemparadijs kunt u ook meedoen aan allerlei leuke activiteiten, waarbij er gemakkelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes worden gemaakt. In het hoogseizon organiseert het professionele animatieteam per dag gemiddeld 15 activiteiten. 

Vakantie 2018 Ardeche

Boek nu uw vakantie 2018 in de Ardèche